Party Hovedstadsområdet

Aarhus sex tantra kursus for par

aarhus sex tantra kursus for par

okt Tantra III er udelukkende for par, hvor begge allerede har deltaget på Tantra I og II. Kurserne foregår på Sexologiskolen København og Århus. Mange steder kan du læse om at tantra er lige med sex og lige så mange Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange Tantramassage for par (weekendkursus).

Videos

How to have tantric sex and use your sexual energy - Part 2 okt Peter Hjeds tilbyder Tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og Tantra massage Aarhus, Østjylland, København og Aalborg ved Peter Hjeds, mobil Og for par er der mulighed for at arbejde sammen eller splitte op alt efter ønske. kartusaldu.eu okt Tantra III er udelukkende for par, hvor begge allerede har deltaget på Tantra I og II. Kurserne foregår på Sexologiskolen København og Århus. Browse: Home / Tantra massage Aarhus / Tantramassage til par Hvis vi har sex med hinanden efter devisen: “Først gør jeg mig umage for at give dig en.

Aarhus sex tantra kursus for par -

Det handler om DIG. Og jeg vil blive i stand til at indgå et forhold ud fra et valg i stedet for ud fra et behov. Send det venligst til min mail Kontakt peterhjeds. aarhus sex tantra kursus for par

1 thoughts on “Aarhus sex tantra kursus for par”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *